Vitality Expert Event 2019

,

Tijdens deze editie van het Vitality Expert Event was er weer volop ruimte voor inspiratie, eye-openers, netwerkmogelijkheden en onuitputtelijke energie. Zowel de uitreiking voor de Kroon op het Werk award als de prestigieuze Vitality Manager van het jaar vond hier plaats!

Portret meubelmaker Henrik Spehr

, ,

Henrik Spehr is een ambachtelijke houtbewerker/meubelmaker met een enorme passie voor zijn werk. Skope Filmproducties maakte dit sfeervolle portret!

Verre Reizen Event 2018

,

Backpacken in Zuid-Amerika? Cruisen over de oceanen? Of misschien toch een avontuurlijke safari in Afrika? Kom alles te weten over de meest verrassende en betoverende reizen bij het Verre Reizen Event!

Cruise Event 2018

,

Denk je eraan om een cruisevakantie te plannen? Dan móet je naar het Cruise Event komen! Alles wat je wilt weten over cruises!

Vitality Expert Event 2018

,

Een korte sfeerimpressie met een aantal leuke interviews met bezoekers van het Vitality Expert Event, georganiseerd door Gezond in Bedrijf!

Surface Campus 2018

,

Tijdens de Surface Campus vakbeurs kom je alles te weten over oppervlaktetechnologie! Onderdeel van de week van de oppervlakte technologie.

Aftermovie Dibevo University

,

Korte aftermovie van hét evenement in de gezelschapsdierenbranche: Dibevo University! Lezingen van toonaangevende keynote-speakers, een expositiehal met de nieuwste producten en volop gelegenheid om te ontmoeten en je te laten inspireren!

Paul Ter Wal: Masterclass ‘Poortwachter Privacy Proof’

,

Kort interview ter introductie van de masterclass ‘Poortwachter Privacy Proof’ van Paul ter Wal.

Aftermovie Ronde van Nijmegen 2018

,

Dit is de officiële aftermovie van de Ronde van Nijmegen (The Great Britain Ride ’18). Afzien en genieten, dat zijn de toverwoorden: een prachtige wielerrit langs de mooiste gebieden rondom Nijmegen! En naderhand onder het genot van een hapje en een drankje napraten over je prestatie!

IB Dag 2018

,

Op 12 en 13 maart bezochten bijna 1.600 IB’ers de landelijke IB conferentie ‘De toekomst van de Intern Begeleider’ in de Reehorst Ede. Hier een korte en sfeervolle impressie van de dagen. Meer informatie: www.ibdag.nl.

Dibevo Vakbeurs 2017

,

Begin oktober was het weer tijd voor de Dibevo Vakbeurs, de grote vakbeurs op het gebied van gezelschapsdieren. In het prachtige gebouw van de broodfabriek in Rijswijk was er weer enorm veel te zien! Dit is de sfeerimpressie van het succesvolle weekend!

Dierenpension Happy Care

Dierenpension Happy Care in Punthorst: Een ontzettend goed verzorgd, betrouwbaar dierenpension in de provincie Overijssel! Deze korte sfeervideo laat zien hoe zij te werk gaan om uw hond of poes een fijne logeervakantie te bieden!

Florera

Een korte, sfeervolle introductievideo voor Florera tuinen.

AANKOOPMAKELAARDIJ ATTIS VAN DER HORST

Voor Aankoopmakelaardij Attis van der Horst animeerde Skope een bioscoopreclame, die al een poosje succesvol draait in de LUX bioscoop te Nijmegen!

PICKNICK MET EEN KLIK#3

Ook voor de derde editie van Picknick met een Klik maakten wij weer een mooie video.

PROMOTIEFILM MADE IN ARNHEM

Promotiefilm in het kader van de citymarketing campagne Made in Arnhem.

ROMEO & JULIA

Lucas de Man vertelt over zijn nieuwe voorstelling: Romeo & Julia!

WATERDRAGERS TEASER

Toneelschrijver Marcel Osterop liep drie maanden fulltime mee bij de gemeente Eindhoven in een poging het ondoorgrondelijke apparaat dat de overheid heet te doorgronden. Het is een complexe wereld. Een geheimzinnige wereld. Een wereld waarin duizenden mensen werken aan een gezamenlijk doel. Een paar op de voorgrond. En veel, heel veel op de achtergrond. Met […]

ORDE VAN DE DAG

Orde van de Dag, editie Eindhoven.

PEERKE, EEN ICOON

Theatermaakster Leen Braspenning kiest voor haar eerste grote stadsproject een icoon uit Tilburg: Peerke Donders. Met Peerke, een icoon brengt zij samen met filmmaker Johann van Gerwen een toneelvoorstelling waarin theater en videobeelden, fictie en werkelijkheid, in elkaar verweven worden.

PICKNICK MET EEN KLIK #2

Bijzondere ontmoetingen, persoonlijke aandacht, deskundige adviezen en de juiste inspiratie voor de verdere ontwikkeling van jouw onderneming. Dat is wat je vindt bij Picknick met een Klik.

BILLY’S DAY OUT

Billy’s Day Out is hét festival voor kinderen én ouders! Skope maakte een film van de tweede editie.

TO BE OR NOT TO BE: ELLEN TEN DAMME

Het Zuidelijk Toneel brengt zeven krachtige theaterpersoonlijkheden bij elkaar voor zijn derde Theaterspektakel na De reis om de wereld in 80 dagen en Vertellingen van 1001 nacht. In de komedie To be or not to be vormen Ellen ten Damme, Raoul Heertje, Myrthe Burger, Peter de Jong, Frank Lammers, Han Römer, Waldemar Torenstra en Viggo […]

HEILIG VUUR #2

Promotiefilm voor de voorstelling ‘Heilig Vuur’ van Het Zuidelijk Toneel. Met Daniel Cornelissen en Stefanie van Leersum.