Vitality Expert Event 2019

,

Tijdens deze editie van het Vitality Expert Event was er weer volop ruimte voor inspiratie, eye-openers, netwerkmogelijkheden en onuitputtelijke energie. Zowel de uitreiking voor de Kroon op het Werk award als de prestigieuze Vitality Manager van het jaar vond hier plaats!

Aftermovie Libéma Open 2019

De officiële aftermovie van het spectaculaire grastennistoernooi in Rosmalen: Libéma Open! Met dit jaar als grote blinkvanger de nummer 4 van de wereld Kiki Bertens! Zon, genieten en mooie potjes tennis, dat beleef je op Libéma Open!

Aftermovie Hop On Hop Off Festival 2019

De officiële aftermovie van het grootste bier- en foodtruckevenement van de BeNeLux! Meer dan driehonderd speciaalbieren van vijftig brouwers, mooie gerechten bij de dertig foodtrucks en lekkere livemuziek: het was weer drie dagen volop genieten! Hop On Hop Off Festival in Breda. www.hoponhopofffestival.com

Aftermovie Indoor Brabant – The Dutch Masters

De Officiële aftermovie voor het spectaculaire evenement Indoor Brabant – The Dutch Masters! Het evenement is een van de vier topevenementen die deel uitmaken van de prestigieuze Rolex Grand Slam of Show Jumping. Samen met CHI Genève, CSIO Spruce Meadows Masters en CHIO Aken behoort The Dutch Masters tot de absolute wereldtop.

The Dutch Masters biedt […]

Verre Reizen Event 2018

,

Backpacken in Zuid-Amerika? Cruisen over de oceanen? Of misschien toch een avontuurlijke safari in Afrika? Kom alles te weten over de meest verrassende en betoverende reizen bij het Verre Reizen Event!

Cruise Event 2018

,

Denk je eraan om een cruisevakantie te plannen? Dan móet je naar het Cruise Event komen! Alles wat je wilt weten over cruises!

Vitality Expert Event 2018

,

Een korte sfeerimpressie met een aantal leuke interviews met bezoekers van het Vitality Expert Event, georganiseerd door Gezond in Bedrijf!

Surface Campus 2018

,

Tijdens de Surface Campus vakbeurs kom je alles te weten over oppervlaktetechnologie! Onderdeel van de week van de oppervlakte technologie.

Aftermovie Dibevo University

,

Korte aftermovie van hét evenement in de gezelschapsdierenbranche: Dibevo University! Lezingen van toonaangevende keynote-speakers, een expositiehal met de nieuwste producten en volop gelegenheid om te ontmoeten en je te laten inspireren!

Aftermovie Ronde van Nijmegen 2018

,

Dit is de officiële aftermovie van de Ronde van Nijmegen (The Great Britain Ride ’18). Afzien en genieten, dat zijn de toverwoorden: een prachtige wielerrit langs de mooiste gebieden rondom Nijmegen! En naderhand onder het genot van een hapje en een drankje napraten over je prestatie!

IB Dag 2018

,

Op 12 en 13 maart bezochten bijna 1.600 IB’ers de landelijke IB conferentie ‘De toekomst van de Intern Begeleider’ in de Reehorst Ede. Hier een korte en sfeervolle impressie van de dagen. Meer informatie: www.ibdag.nl.

3 Koningen (En het vierde Geschenk)

Drie koningen werd weer groots gevierd in Den Bosch dit jaar! Op het marktplein verzamelt zich een menigte van volwassenen en kinderen, hun lampionnetjes verlichten de sfeervolle straten als de drie koningen hun gezicht laten zien en zij brengen Het goud, de wierook en de mirre, maar er is ook een vierde geschenk! Talloze gulle […]

Cruise Event 2017

Een korte sfeerimpressie van het bruisende Cruise Event te Amsterdam. Alles wat je moet weten over cruises naar de mooiste plekken ter wereld! Inclusief een spetterend optreden van Pandora Dinnershow!

Dibevo Vakbeurs 2017

,

Begin oktober was het weer tijd voor de Dibevo Vakbeurs, de grote vakbeurs op het gebied van gezelschapsdieren. In het prachtige gebouw van de broodfabriek in Rijswijk was er weer enorm veel te zien! Dit is de sfeerimpressie van het succesvolle weekend!

Beurs Eigen Huis (Herfst-editie) 2017

Begin oktober was het weer zover, in de Jaarbeurs in Utrecht werd de Beurs Eigen Huis weer georganiseerd. Alles op het gebied van (ver)bouwen, interieur, sanitair en tuin vindt je op de Beurs Eigen Huis!

Een Frans Festijn 2017

Dit is de officiële aftermovie voor het supergezellige evenement ‘Een Frans Festijn’. Dit jaar voor het eerst georganiseerd door Puurlijk.org op het mooie landgoed van kasteel Cannenburgh. Voor liefhebbers van alles wat met Frankrijk te maken heeft! Kunst, food, brocante, petanque! Alles blauw-wit-rood!

Dibevo Vakdagen 2016

Een korte sfeerimpressie van de Dibevo Vakdagen 2016 in de Rijtuigenloods in Amersfoort!

Surface Vakbeurs 2016

Een korte sfeerimpressie van de Surface Vakbeurs 2016 in de Brabanthallen in Den Bosch!

The Big Event 2016

Een korte sfeerimpressie van de Poppen en Berenbeurs (The Big Event) In de Brabanthallen in Den Bosch!

Aftermovie Campus Party 2016 NL

Officiële Aftermovie voor het megagrote 5-daagse technologie evenement in de Jaarbeurs Utrecht. #feelthefuture

AUC Graduation Ceremony Class of 2016 (Short Version)

Een sfeervideo van de diploma uitreiking van het Amsterdam University College in het mooie Carré Amsterdam!

ROUTES OF LIBERATION

Opening van ‘Routes of Liberation’ in het Europees Parlement in Brussel, in aanwezigheid van onder anderen premier Mark Rutte en Martin Schulz, voorzitter van het Europees Parlement.